top of page
  • admin

Počuli ste o tréningovej aplikácii Humango?

Updated: Oct 25, 2023

Existuje veľa tréningových aplikácií, ale zatiaľ sme nenašli žiadnu, ktorá by sa o nás skutočne zaujímala a zohľadňovala to, čo bežný hobby športovec potrebuje. Väčšina z nás pracuje, má rodinu, stará sa o domácnosť, môže prísť zranenie alebo choroba avšak Humango to berie do úvahy a na základe toho preplánováva tréning.



Humango je revolučná mobilná aplikácia digitálneho tréningu, ktorá využíva najmodernejšie technológie umelej inteligencie na zlepšenie športovej motivácie a výkonu, bez ohľadu na to, či ste elitný športovec alebo jednoducho radi chodíte cvičiť von. Pomôže vám trénovať efektívnejšie ako kedykoľvek predtým.


Nie je to len tak obyčajná aplikácia, pretože vie naplánovať komplexný tréningový plán aj na triatlonové preteky.


Ešte lepšie je, že pravidelné cvičenie bude opäť zábavné.


My už nejaký ten mesiac aplikáciu pre vás testujeme a musíme povedať, že pri dodržiavaní stanovených tréningov vidíte výsledok na bežeckom tempe už niečo po vyše mesiaci.


Pripravujete sa na preteky, ale nemáte 100+ € na trénera? Humango je plnohodnotná alternatíva. Stačí si nastaviť reálny cieľ, s ktorým vám vieme pomôcť na základe spiroergometrie. Stanoviť si dni a koľko hodín chcete venovať tréningu počas zvolených dní, obliecť sa a ísť trénovať.


Na základe našich skúseností a aj toho, čo denno denne odporúčame u nás v centre, je mať nastavené tréningy podľa tepov (HR) a nie podľa tempa.


Humago viete napárovať na väčšinu športtesterov a aplikácií ako sú Garmin, Coros, Wahoo, Zwift, Strava,... a Humango sa z vašich dát učí a prispôsobuje tréning na základe získaných dát. Sleduje HRV, spánok, aktivity, kľudové tepy,... a tomu prispôsobuje intenzitu tréningu.


Dobré nie? Hugo (AI) vám dá po každom tréningu feedback a zanalyzuje dáta v čom sa viete z tréningu na tréning zlepšovať.


Humango si viete vyskúšať mesiac zadarmo a potom sa viete rozhodnúť, či vám stojí za to pokračovať aj v platenej verzii. A pretože my sme si Humango zamilovali a ak si ho zamilujete aj vy počas prvého mesiacu, tak máte od nás 10% zľavu na ďalšie používanie s kódom: HugoFriendsMartinaGCP


Vidíme sa niekde na pretekoch :)

Recent Posts

See All
bottom of page